Home

Nieuws
Deze zomer worden de sportfaciliteiten van AVC flink onder handen genomen. Zo wordt de kunststof-toplaag vervangen; het kunststof wordt gerecycled en weer opnieuw opgebracht. Er komt een tweede kogelstootbak (naast de huidige bak) en een derde aanloopbaan voor de verspringbakken met in het midden een extra strook waar G-sporters (sporters met een beperking) kunnen sporten.
De steeplebak moet ook worden aangepast. Het gras in het middenterrein wordt vervangen en we krijgen een nieuwe beregeningsinstallatie.
 
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 18 april zijn de leden akkoord gegaan met de financiering van de baanrenovatie.

Start werkzaamheden
De werkzaamheden beginnen op maandag 17 juni en duren naar verwachting tot eind augustus / begin september. Hoe lang het precies duurt weten we niet. Dat hangt af van het weer: het mag niet te koud en te vochtig zijn, want dan hecht de toplaag niet genoeg.

Gevolgen voor de leden
Een deel van de parkeerplaats is tijdens deze periode bestemd voor de aannemer. Een deel van de parkeerplaats blijft beschikbaar voor onze leden. De grasbaan aan de noordkant van ons sportpark blijft voor ons beschikbaar. Ook de gebouwen blijven open en toegankelijk. De baan en het middenterrein zijn niet beschikbaar; daar wordt immers gewerkt. Ook de zuidkant van ons terrein, waar de beachvolleyballers actief zijn, blijft toegankelijk.

Alternatieven om te trainen op de atletiekbaan
Voor de trainingsgroepen die gebruik willen maken van de sportfaciliteiten, hebben we afspraken gemaakt met Trias (Heiloo) en DEM (Beverwijk), zodat zij tijdens de werkzaamheden daar kunnen blijven trainen.
En dan willen we natuurlijk de opening van de nieuwe accommodatie feestelijk vieren!
Dat doen we op onze Clubdag op zaterdag 5 oktober. Die dag zijn de clubkampioenschappen en zetten we tijdens het Clubfeest onze beste atleten van het afgelopen sportjaar in het zonnetje.

Voortgang
Volg de ontwikkelingen over de baanrenovatie op onze website, we zullen regelmatig nieuwe berichten plaatsen. 
In de periode van 9 maart t/m 20 april 2024 heeft weer een nieuwe groep meegedaan aan de Start to Run-cursus. De trainers Piet Hein Twisk en Monique van Wijngaarden zijn de vaste trainers van deze groep.  Deze groep deelnemers was een diverse groep die bestond uit een groep nieuwe deelnemers aan Start to Run, aangevuld met enkele atleten die opnieuw begonnen of van een blessure aan het herstellen waren.
We vroegen een van de deelnemers naar haar ervaringen met Start to Run.

Ervaring van Mirjam van der Linden
"Voor mij was het hardlopen op een heel laag pitje komen staan, terwijl ik vroeger lang lid ben geweest bij AVC. Maar toen ik weer groen licht kreeg om hard te hardlopen, besloot ik het dit keer te doen, onder professionele begeleiding. Rustig opbouwen, dat is voor mij nog wel eens moeilijk.
Op zaterdag 9 maart stonden we dan ook met een best grote groep deelnemers op het AVC-terrein. Ik merkte dat er een heel gemêleerd gezelschap stond, een groep waar ik me vrijwel direct thuis voelde. We begonnen iedere les met een inleidingspraatje van Piet-Hein en Monique. Daarbij kwam elke keer een nieuw onderwerp aan bod. Ze gaven aan wat van belang is tijdens het hardlopen. Daarna begonnen we met een warming-up, meestal op muziek. Dat maakt het dan ook heel gezellig. Na de warming up was er altijd loopscholing. Als de loopscholing gedaan was, gingen we dan aan het daadwerkelijke loopprogramma beginnen. Ook dit was weer met uitleg, en in een gemoedelijke sfeer. Na het lopen was er dan altijd weer een cooling down-programma".
 
Fijne ervaring
"Wat ik heel fijn vond aan Piet Hein en Monique is dat alles goed uitgelegd werd over de functie van de verschillende oefeningen en onderdelen. Ze kunnen hun kennis goed overbrengen. Het gebeurde altijd in een hele gemoedelijke sfeer en in alle rust. Ze benadrukten allebei dat snelheid helemaal nog niet belangrijk was, maar dat het belangrijker is dat je het volhoudt".

Zelf trainen
"Na iedere gezamenlijke zaterdagtraining onder leiding van Piet Hein en Monique, volgde er een trainingsweek die je thuis kon doen, via een app. Die app bevat alle trainingen, ook de begeleide trainingen, dus als je een keertje niet kon komen, dan kon je ook deze gezamenlijke training thuis inhalen. De bedoeling was dat je in een week 2 tot 3 maal traint".
               
De afsluiting van de cursus
"Na 7 weken trainen kan je ongeveer 20 tot 25 minuten hardlopen. Na 7 weken was het dan ook zo ver voor mij. Er was een parcours uitgezet, en dat zouden we moeten kunnen halen. Tijdens de warming-up, merkten we op, dat we allemaal best wel gespannen waren, zouden we het allemaal redden? Maar daarin waren Piet Hein en Monique dan ook weer heel behulpzaam en rustig.
We stonden op de baan, met een grote aftelklok, en we startten dan ook onze eigen race. Zoals ik eerder zei, de groep was gemêleerd, er waren snelle lopers en langzamere lopers. Maar iedereen had wel een loopmaatje, waaraan hij/zij zich aan kon op trekken.
De weersgoden waren met ons, het was best een beetje koud. Het zonnetje begon te schijnen, zodra we de baan op kwamen. Ideaal hardloopweer! Het parcours was goed uitgezet, er was geen twijfel over mogelijk, hoe je moest lopen. Ook waren Piet Hein en Monique op verschillende plekken op het parcours om er zeker van te zijn, dat iedereen de loop goed doorkwam. Ook kreeg je onderweg te horen, beter wat langzamer en volhouden dan te snel, en te moeten stoppen. En zo is onze hele groep op 20 april in goede conditie gefinisht".
 
Gezellige afsluiting in het Clubhuis
"Als afsluiter had ik nog lekkere taarten gebakken. We hebben het als groep allemaal gezellig afgesloten. We kregen tijdens deze laatste bijeenkomst nog te horen waar we terecht konden, mochten we het hardlopen door willen zetten bij AVC. Ook hebben we een email over gekregen, over vervolgtrainingsmogelijkheden bij AVC".
 
Persoonlijke tip
"Ik ben blij dat ik het hardlopen weer heb kunnen oppakken bij Start To Run. Bij alle trainingen ben ik aanwezig geweest en ik heb daarvan genoten. Fijn dat ik weer terecht kan bij een vervolggroep van AVC. Dat ga ik ook zeker doen. Na mijn vakantie zal ik mij aansluiten bij een van de hardloopgroepen".

Interesse
Voor wie ook met Start To Run wil beginnen, op 18 mei begint een nieuwe groep bij onze vereniging. Lees meer
 

Foto's
De foto's zijn gemaakt door Joost van der Linden. 

 

 

 

Zondag 21 april was de eerste dag van de Atletiekunie competitie voor seniorenteams. Onze club kwam met zowel een heren- als een damesteam uit in de 3e divisie. De wedstrijd werd georganiseerd door AV DEM in Beverwijk. De vrouwenploeg deed het uitzonderlijk goed doordat ze de achtste plek bereikten van de 72 teams. Als ze een plek gaan behalen in de nationale finale, dan zou misschien wel voor de eerste keer in de clubgeschiedenis promotie naar de 2e divisie kunnen worden bereikt.

De mannen werden 68e van de 91 teams. Zo vroeg in het seizoen lieten de atleten na het wintertrainingsseizoen al zien in goede conditie te zijn met een totaal van 15 PB’s (persoonlijk beste prestatie aller tijden) en uiteraard waren bijna alle andere resultaten een SB (seizoens beste prestatie). Daarnaast kon er één nieuw clubrecord (CR) worden genoteerd. 

Clubrecord voor Kees Vrolijk op de 5000 meter
Kees Vrolijk (zie foto) liep een clubrecord op de 5000 meter in de leeftijdsklasse 60 jaar en ouder. 

Vrouwen
Onze dames werden tweede met de Zweedse estafette, het team van Owi Boon, Ilze Vitola, Mellani Goezinnen en Manouk Rodenburg liep een mooie tijd van 2.31.91. Daarmee zaten ze slechts een tiende seconde achter het winnende team van AV Trias. 

100m
Manouk Rodenburg 14,06 (SB)
Caroline Broekhuizen 14,74 (SB, net 0,11 boven PB)

200m
Owi Boon 2e met 27,10 (SB)
Yakima Boon 31,00 (PB)

400m
Amie Carton 4e met 1.03,32 (PB)(mooi debuut voor deze juniore U16)
Hanneke van Loo 1.10,22 (SB)

800m
Ilze Vitola 2e met 2.24,09 (SB)

3000m
Pleun Brouwer 3e met 11.54,98 (SB)
Rosie Boer 7e met 12.17,60 (SB)

100mh
Mellani Goezinnen 7e met 19,30 (SB)
Zweedse estafette (400-300-200-100)
Owi/Ilze/Mellani/Manouk 2e 2.31,91 (SB)

Discus
Judith Meijer 25,02 (PB)
Leonie Heming 16,73 (PB)

Kogel
Judith Meijer 8,24 (SB)
Ilze Vitola 8,37 (PB)

Verspringen
Amie Carton 4,04 (SB)
Melanie Goezinnen 3,93 (SB)

Hoogspringen
Leonie Heming 1,25 (PB)

Mannen 

100m
Timo Schermer 12,82 (PB)
Aris Lubbes 14,26 (PB M65)

200m
Harold de Boer 26,55 (PB)

400m
Lasse Zentveld 1.00,09 (PB)
Frank Stam 1.05,34 (PB M55)

800m
Noud van Saase 8e met 2.06,13 (PB; goede prestatie van deze junior U18)
Koen van Spanje 2.16,71 (SB)

5000m
Ernst van Beekhuizen 17.00,50 (PB M40)
Kees Vrolijk 18.23,28 (PB/CR M60)

Zweedse estafette (400-300-200-100)
Robrecht van Loo/Noud/Harold/Timo 2.26,97 (SB)

Kogel 
Aris Lubbes 7,48 (SB)

Discus
Merlijn Marechal 17,43 (PB)

Hoogspringen
Lasse Zentveld 1,50 (SB)

Tekst en foto met dank aan Eugene van Kruchten.
 
AVC heeft in 2019 voor de eerste keer een bevrijdingsloop georganiseerd, in samenspraak met de gemeente, het 4 en 5 comité en het Veteranencomité. De toenmalige burgemeester Toon Mans was toen zeer enthousiast en heeft AV Castricum gevraagd of we dit  jaarlijks zouden willen organiseren. 
In november 2023 deed AVC-lid John Oudejans opnieuw een oproep aan de leden van AV Castricum om de animo te peilen voor een Bevrijdingsloop estafette. Al snel had hij de eerste aanmeldingen binnen voor deze bijzondere loop, die elke 5 jaar gehouden wordt om de vrijheid te vieren.

Programma
Op zaterdagavond 4 mei vertrekken 19 deelnemers (uit verschillende loopgroepen van AVC) inclusief een coach en 3 fietsers. Ze verzamelen om 19.45 uur bij het oorlogsmonument in Castricum. Omstreeks 20.30 uur, na het afronden van de ceremonie van de dodenherdenking, stappen de lopers in de bus voor de rit naar Wageningen. Ze komen aan in Wageningen om ongeveer 22.30 uur bij het bekende hotel 'de Wereld'.
 

Na de Bevrijdingsvuurceremonie zullen de deelnemers fakkels overhandigd krijgen om het bevrijdingsvuur over Nederland te gaan verspreiden. Dit bevrijdingsvuur wordt sinds 1948 ieder jaar om middernacht ceremonieel ontstoken in Wageningen, het markeert de overgang van herdenken naar vieren, van 4 naar 5 mei. 
Tijdens de Nationale Bevrijdingsvuurestafette verspreiden de hardlopers, als start van Bevrijdingsdag, het Bevrijdingsvuur en de vrijheidsboodschap over heel Nederland. Het doel van elke deelnemende loopgroep is om op 5 mei de vlam te ontsteken in de eigen gemeente.
 

Het Bevrijdingsvuur estafetteteam van AV Castricum

De estafettelopers leggen in totaal 130 km en per persoon een afstand tussen de 16 en 20 kilometer af. Ze starten om middernacht en lopen dus in het donker. 

Het team bestaat uit leden van AV Castricum:

  • lopers (die in diverse groepen trainen): Miranda de Graaf, Karin Blommestijn, Lars van Veen, Peter-Jan Zwart, Kees de Groot, Pieter Rustenburg, Robbert Polak, Simone de Vrij, Sjoerd Huisinga, Annelies Veldt, Ingrid van der Werff, Clara Huisinga, Thijs Putter, Rick Molenaar, Jeroen van der Voort en initiator en organisator John Oudejans.
  • enkele trainers: Beene Vis en Jacco Verhulst (hij is een oorlogsveteraan, hij heeft gediend tijdens de Golfoorlog, in Irak).

Aankomst in Castricum
Het AVC team zal tussen 10.00 uur en 11.00 uur aankomen bij het clubhuis van AV Castricum, daar kunnen ze even bijkomen en genieten van een lunch. Rond 11.30 uur wordt ons team door het veteranen comité opgehaald en begeleid ons naar het centrum van Castricum. Daarbij worden de lopers ook begeleid door de jongste leden van AVC, samen gaan ze hardlopend naar het centrum. De aankomst van het Bevrijdingsvuur op het Horecapleintje is op 5 mei om 11.55 uur. Daar zijn supporters ook van harte welkom. 
Om 12.00 uur start de ceremonie op het Bakkerspleintje met de overdracht van het bevrijdingsvuur. De burgemeester van Castricum zal hierna met de aangeboden fakkel het Bevrijdingsvuur in Castricum aansteken.
 

Sponsoren
John Oudejans en John van den Heuvel hebben sponsors en partners geworven om de Bevrijdingsvuurestafette mogelijk te maken. Onderstaande organisaties ondersteunen de Bevrijdingsvuurestafette:
 

  • Financiële ondersteuning
    • Sponsor Van Ouwerkerk Administratieve en Financiële Diensten. 
    • Total productivity
    • Huisinga orthodontie
       
  • Sponsoring in natura
    • Beentjes de Groentebroers voor het beschikbaar stellen van fruit. 
    • Bakker Burgmeijer voor het beschikbaar stellen van brood.
    • Cafetaria de Toren
  • Samenwerkingpartners
    • Het veteranencomité van Castricum
    • De gemeente Castricum

Lokale TV
John Oudejans werd geïnterviewd voor Couleur Locale over de Bevrijdingsvuurestafette: bekijk uitzending 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 18 april is trainer Jurg van der Wel toegesproken. Voorzitter Frank van Esch gaf aan dat Jurg waarschijnlijk de oudste atletiektrainer van Nederland is. Hij wordt in juni 85 jaar. Frank meldde dat het bestuur er trots op is dat Jurg nog met zoveel enthousiasme en flair de trainingen geeft. Op woensdagavond komt Jurg altijd enthousiast aanfietsen. Frank overhandigde een mooie bos bloemen aan Jurg. 

Een groot aantal atleten uit zijn vaste hardloopgroep op woensdagavond, was aanwezig. Twee van hen spraken Jurg toe. Jan Brantjes en Hanneke de Groot. Hanneke loopt al lang bij Jurg. We delen graag haar toespraak:

Toespraak Hanneke de Groot

Jurg houdt van gezelligheid
"Zo'n kleine 30 jaar geleden ben ik gestart met hardlopen. Mijn man Kees liep al enige tijd op dinsdagavond waar Jurg trainer was. Lekker rennen, loopscholing, dynamische oefeningen en dat onder professionele begeleiding. Aangezien het een groep was met een leuke klik, werd er na de training nog even nagezeten aan de bar. Met voor de lopers een koud biertje en voor Jurg een 'jonkie'. Die fles jonge jenever stond de hele week al voor Jurg klaar in de koelkast. Maar gezelligheid kent geen tijd, dus de groep bleef regelmatig tot middernacht zitten." 

Sociale groep
"Inmiddels heeft Jurg het stokje overgedragen aan een nieuwe lichting trainers voor de dinsdagavond. Maar de basis voor een functionele en gezellige training was gelegd. Kees is nog steeds één van de trouwste lopers op de dinsdagavond en wil geen training overslaan. 
Dit klonk voor Hanneke allemaal erg gezellig, dat wilde ze ook wel. Maar met in die tijd haar kleine kinderen, kon ze niet op dinsdagavond gaan trainen. Dus ze meldde zich aan voor de woensdagavond bij de zogenaamde recreantengroep, dat was een grote groep van 40 mannen en vrouwen. Inmiddels is deze groep gereduceerd tot circa 17 hardlopers, waarbij Tineke Res het langste actief is in de groep. het is een fijne groep, waarbij wel en wee gedeeld wordt met elkaar. En als je een keer niet kunt trainen, dan deel je dat via de app."

Traktaties in de groep
"De wekelijkse borrel, waar de dinsdagavond groep om bekend staat, is er op de woensdagavond nooit gekomen, maar eens per maand dan drinken de lopers koffie en thee en staat er taart op tafel, want er is altijd wel iemand jarig geweest die trakteert. 
Op mooie zomeravonden nodigt Jurg wel eens de groep uit om bij hem in de tuin te komen zitten na de training. Dan kwam er na de koffie/thee wel een wijntje of biertje op tafel. Dat waren mooie avonden!"

Fitheid van Jurg
"Hanneke spreekt uit dat ze hoopt nog lang deel te mogen uit maken van Jurgs woensdagavondgroep. Aan de fitheid van Jurg zal dat niet liggen. Dertig jaar geleden zwiepte hij zijn been al zo hoog tot de bovenkant van een deur, en hij is er trots op dat hij dat nog steeds kan doen. Als er nieuwe leden komen bij de woensdagavond groep, dan demonstreert hij dat graag even."

Toespraak Jan Brantjes 
Jan Brantjes traint al tien jaar bij Jurg in de groep. Ook hij spreekt Jurg toe: "De instructies die Jurg geeft aan het begin van de training (inlopen langs de ijsbaan, naar de bankje van Wim, via het boetje en dan naar de sloot) zijn voor nieuwe hardlopers in de groep niet altijd duidelijk. Dan lopen ze achter Jan aan en Jurg volgt op de fiets. Het inlopen gebeurt soms ook op de atletiekbaan, bijvoorbeeld drie rondjes, waarbij de snelste lopers nog een stukje doorlopen en dan weer de rest van de groep ophalen. ‘Even op m’n briefje kijken’ zegt Jurg vervolgens, en het loopprogramma kan van start.

Jan heeft één ding goed onthouden van alle jaren dat hij bij Jurg traint. Jurg geeft namelijk graag complimenten, hij meldt zijn lopers ‘iedereen doet het goed’. Ook waarschuwt Jurg zijn lopers dat als hij gezien zijn leeftijd gekke dingen gaat zeggen, ze het eerlijk tegen hem moeten zeggen, dan stopt hij ermee. Maar zolang de lopers hem niet zat zijn, blijft hij graag de trainingen geven op de woensdagavond."

   
Op dinsdagavond 16 april hebben Jo Fransen en Frank van Esch op verzoek van Stichting Welzijn en Team Sportservice Castricum een introductieles 'sportief wandelen' verzorgd. De deelnemers (de meesten zijn 50 jaar en ouder) maken in een periode van tien weken kennis met 10 sportieve activiteiten.
De meeste van die activiteiten zijn binnen, de activiteit bij AVC was als enige in de buitenlucht. De deelnemers waren erg enthousiast over de les. Na afloop stond er koffie en thee klaar in ons clubhuis, zodat de les gezellig werd afgesloten en het een mooie kennismaking met onze vereniging was.

 

De toekomststoel

15 april 2024
De Toekomststoel is een lege stoel die overal waar besluiten genomen worden de toekomst vertegenwoordigt. Steeds met de vraag: “Hoe zal dit besluit uitpakken voor de toekomstige generaties?” Het idee komt uit Jan Terlouws boek: “Het hebzuchtgas”, een sprookje voor jong en oud.
De Grootouders voor Klimaat hebben de Toekomststoel op de kaart gezet. De leus is: Geef toekomstige generaties een stem.
 

Initiatief Klimaatburgemeesters
Als Klimaatburgemeesters van de gemeente Castricum vinden de initiatiefnemers, Theo Versteegen en Marleen Heeman (Klimaatburgemeesters Castricum), het een pracht idee om ook bij AV Castricum de Toekomststoel te introduceren. Theo is al jaren een enthousiaste deelnemer aan de Strand- en Duinlopen die wij elke winter organiseren. 

 

Aanbieden Toekomststoel aan de gemeenteraad

In de aankomende Nationale Klimaat Week 2024, van 11 t/m 18 november, gaan Theo en Marleen, het liefst samen met een jeugdklimaatburgemeester, een Toekomststoel aan de gemeenteraad aanbieden. Een stoel die symbool staat voor de vraag:” Is dit besluit ook goed voor de generatie(s) na ons?”

Voordat de stoel wordt aangeboden aan de gemeenteraad, gaat de stoel langs allerlei organisaties: scholen en sportverenigingen, de bibliotheek en bedrijven. Op die plekken staat de stoel een of twee weken. Op die locaties mogen kinderen een klein stukje van de stoel, naar eigen inzicht, versieren.

Aan de kinderen wordt de vraag gesteld: Wat heb jij nodig om vrij, blij en gezond op te groeien?

 

Ideeën van jeugd voor een beter klimaat
Overal waar de klimaatstoel staat, kunnen posters met leuzen en wensen, tekeningen en vragen aan bestuurders worden bedacht. Er reist een schriftje met de stoel mee waar dit in opgeschreven kan worden. De resultaten worden meegestuurd met de stoel. Zo wordt het idee bekend en breed gedragen als de Toekomststoel arriveert in de gemeenteraad.

 

 

Bij alle wedstrijden heb je juryleden nodig; mensen die er voor zorgen dat de atleten hun wedstrijden kunnen doen. Een wedstrijd kan niet gehouden worden zonder vrijwilligers. Taken van de juryleden zijn bijvoorbeeld meten bij verspringen, uitslagen noteren bij hoogspringen tot aan het noteren van aankomstvolgordes bij de lange afstanden.

Na een serie van 3 workshops in de afgelopen weken heeft AV Castricum er weer een aantal juryleden bij. Iedere avond een stukje theorie, en daarna vooral kijken, ondervinden en meten op de baan maakten onderdeel uit van het programma. De cursusleider was Ton Moes, die met groot enthousiasme de kneepjes van het jureren heeft bijgebracht aan de cursisten.

Bestuur en wedstrijdorganisatie van AVC zijn enorm blij dat deze mensen zich hebben opgegeven voor deze cursus, en het juryteam willen komen versterken. Door hulp van nieuwe juryleden kunnen we bij AVC wedstrijden voor jong en oud blijven organiseren.
Op zondagmiddag 7 april was de boekpresentatie van Kees Rootjes. Veel AVC-leden kennen Kees, hij heeft jarenlang getraind bij ons, was lid van de Technische Commissie. Veel leden kennen hem ook als (sport)fysiotherapeut waarbij hij zijn eigen praktijk had.
Hij heeft enorm veel kennis opgedaan tijdens zijn werk en die kennis heeft hij gebundeld in een omvangrijk boek. Oud AVC-lid en freelance journalist Cees Banning en inspanningsfysioloog Pieter Snijders hebben met Kees Rootjes samengewerkt om het boek tot stand te laten komen. 

Michel Butter
Op 7 april fietste de kleindochter en renden de andere kleinkinderen van Kees Rootjes op de atletiekbaan naar de finish, waar Michel Butter het eerste exemplaar in ontvangst nam.
 
Michel Butter vertelde dat hij na zijn topsportcarrière als hardloper het fietsen pas goed ontdekte. Hij merkt dat het hem goed hielp om zijn conditie goed te houden. Zijn marathontrainingen gingen beter dan gedacht, omdat hij dankzij het fietsen in topconditie bleef. Hardlopen is beperkt qua duur en fietsen kost veel tijd, de combinatie is voor fysieke belasting een mooi alternatief. Dankzij de combinatie heeft Michel nog de limiet behaald voor de Olympische spelen. Michel is ervan overtuigd dat als je een lange hardloopcarrière hebt gehad je een goede basis hebt die je via fietsen verder versterkt. Dat was een interessante ontwikkeling voor hem. Hij is veel blijven fietsen en heeft veel met Kees Rootjes gesproken over de combinatie fietsen en lopen.
Michel sloot af door alle aanwezigen nog veel hardloop- en fietsplezier te wensen. 

Sponsoren/Partners
Over onze sponsoren
Kalender
zaterdag 4 mei t/m zondag 5 mei
Activiteit Bevrijdingsvuurestafette Clubhuis AV Castricum
zaterdag 18 mei
Activiteit Start to Run-cursus (voor beginnende hardlopers) 09:30 - 10:30 Clubhuis AV Castricum
zaterdag 25 mei t/m zondag 26 mei
Activiteit Pupillenkamp Clubhuis
woensdag 29 mei
Activiteit Duinlopermeeting AV Castricum
zaterdag 1 juni t/m zondag 2 juni
Activiteit Juniorenkamp Clubhuis
ZOEKEN OP DE SITE
Word jij ook vriend van AVC?
Volg onze vereniging
   Facebook

   Instagram
Terug naar boven