Home

Nieuws

Verdrietig nieuws

16 februari 2018
Afgelopen maandag ontvingen we het trieste bericht dat Noortje Aalbersberg is overleden, na een ziekteperiode sinds afgelopen zomer. Noortje is de vrouw van Frank van Esch en moeder van Loes en Carlijn (die een paar jaar training heeft gegeven aan onze pupillen). Frank traint in de groep van Ari Smit en is al jarenlang vrijwilliger binnen de vereniging, onder andere als speaker bij de wedstrijden. Noortje was ook vaak actief als vrijwilliger binnen onze vereniging. Vandaar dat we een foto afbeelden van Noortje in haar rol als vrijwilliger. De uitvaart van Noortje vond plaats op 16 februari, in besloten kring. 
We wensen Frank, Carlijn en Loes veel sterkte toe in deze zware tijd. 

Verdrietig nieuws

16 februari 2018
Vorige week zaterdag ontvingen we het verdrietige bericht dat Gerda Brakenhoff, de echtgenote van trainer Jean Brakenhoff is overleden. Op zondag 18 februari is er gelegenheid tot condoleren in uitvaartcentrum De Jongh, Dorpsstraat 113a te Castricum. De uitvaart is maandag 19 februari om 11.00 uur in de aula van begraafplaats Onderlangs, Kramersweg 3 te Castricum. Na de begrafenis is er ook gelegenheid om te condoleren. Wij wensen Jean veel sterkte toe in deze verdrietige tijd. 
Het weekend van 10 en 11 februari was het zo ver: Het NK Indoor Junioren te Apeldoorn. Het begon op de zaterdag met onze eerste atleten op de 400m, Febora Ridder liep knap een seconde onder haar beste tijd, maar werd helaas gediskwalificeerd.

Winst Michel Butter NK 10 km

11 februari 2018
Bij de Groet uit Schoorl Run, stond een sterke afvaardiging aan de start. Een bijzondere prestatie leverde het team van Team Distance Runners die een "clean sweep" wisten te bemachtigen!
 

Sepp wint Groet uit Schoorl

11 februari 2018

Sepp Schulte heeft de Rabo Kids Run in Schoorl gewonnen. Dit evement is onderdeel van de Groet uit Schoorl Run, en had zo'n 300 jeugdige deelnemers aan de start. Voornamelijk van scholen uit de Duinstreek, maar ook een flink aantal atleetjes van diverse atletiekverenigingen. Net als bij de volwassenen startten de kinderen vanuit verschillende startvakken op de finishlocatie van de Groet uit Schoorl Run. De oudste kinderen eerst. In de categorie 9-10 jaar wist Sepp een fantastische eerste plaats te behalen met 7 seconden voorsprong op de winnaar. Hij liep deze 1200 meter in 4.35 minuten met een gemiddelde tijd van 15,7 km per uur. Sepp mocht op het grote podium de theaterzaal van Sporthal de Blinkerd komen om een fraaie beker en bos bloemen in ontvangst te nemen. 

Op zaterdag 17 maart start het nieuwe Start to Run-programma. Zeven weken lang (behalve 24 maart) worden beginnende lopers begeleid, zodat ze op zaterdag 5 mei mee kunnen doen aan een onderlinge testloop van 4 kilometer.

 

Sponsoren

Sponsoring AVC

Kalender
zaterdag 17 maart
Activiteit Yakult Start to Runcursus 09:30 AV Castricum
zondag 18 maart
Activiteit Parnassia Groep Cross AVC
zaterdag 21 april

Word jij ook vriend van AVC?

Terug naar boven