Agenda activiteiten

Cross competitie pupillen en junioren op camping Bakkum

Datum 15 dec 2018
Locatie Camping Bakkum
Adres Zeeweg 31 (ca. 600 meter voorbij Sportpark de Duinloper)
Website bekijken

Op zaterdag 15 december aanstaande organiseert AV Castricum de tweede wedstrijd van de crosscompetitie voor pupillen en junioren in de regio's 1 en 3 (poule Noord) van de Atletiekunie.

De wedstrijden vinden plaats volgens de Algemene bepalingen van het Crosscompetitie Reglement Regio 1 t/m 5 van de Atletiekunie 2018/2019.d.d. 3 september 2018, aangepast op 29 september 2018.

 

De aanvang van de wedstrijd is vastgesteld op 11.30 uur.

 

Deelnemende verenigingen verzoeken wij de inschrijvingen uiterlijk vrijdag 30 november a.s. per mail aan te leveren via Wedstrijdorganisatie@avcastricum.nl.

Voor de inschrijving dient bijgevoegd nieuw inschrijfformulier gebruikt te worden (en dus niet het Atletiekunie A-formulier).


Tijdige aanlevering is noodzakelijk i.v.m. het bedrukken van de startnummers met de namen van de deelnemers.

Wijzigingen in de inschrijving moeten
uiterlijk vrijdag 14 december om 17.00 uur zijn doorgegeven.

 

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per deelnemer. Betaling kan plaatsvinden via rekeningnummer NL71INGB0000523512 t.n.v. AV Castricum met vermelding van ‘jeugdcross’ en de verenigingsnaam. Betaling gaarne vóór 9 december a.s.

 

De wedstrijden vinden plaats op Camping Bakkum, gelegen aan de Zeeweg 31 in de richting Castricum aan Zee (circa 600 meter voorbij AVC-sportpark De Duinloper). Op het terrein van Camping Bakkum is parkeergelegenheid, sanitair en catering aanwezig.

 

Zo spoedig mogelijk na de wedstrijd zal de uitslag op www.avcastricum.nl worden gepubliceerd.

Starttijden per categorie zijn te vinden op het chronologisch overzicht: 
Chronoloog


Terug naar boven