(assistent) Trainer pupillen

Trainer pupillen

Het aantal jeugdleden van AV Castricum groeit! Momenteel hebben wij zo’n 70 pupillen. Is atletiek jouw sport en heb je coaching skills? Dan is AV Castricum op zoek naar jou: 

AVC is op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze pupillen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar de beginselen bij te brengen van de moeder der sporten. En dat op de mooiste atletiekbaan van Nederland!
 

AVC hoopt dat jij in staat bent de jeugd te inspireren en motiveren zich te bekwamen in de technische onderdelen en/of looponderdelen, waarbij zij met plezier trainen. Het doel is om atleetjes plezier te laten beleven aan bewegen en hun motorische vaardigheden uit te breiden. Verder willen we ze voorbereiden op een aantal wedstrijden, en een ploeg samen stellen die zal deelnemen aan de competitiewedstrijden.
 

Je wordt gevraagd om tijdens de competitiewedstrijden aanwezig te zijn om zo jouw atleten te coachen naar mooie prestaties. Het hebben van een trainersdiploma of de bereidheid tot een opleiding hiertoe is gewenst. Tot slot wordt gevraagd een verklaring omtrent gedrag te overleggen (VOG).

 

Voor het geven van trainingen is een vergoeding beschikbaar en tijdens de werkzaamheden ben je WA verzekerd. Daarnaast biedt AVC je de mogelijkheid aan om je middels diverse trainingscursussen te blijven ontwikkelen. De trainingsdagen zijn momenteel op de dinsdag van 17:00-18:00 uur (mini, C en B pupillen) en van 18:15-19:15 uur (A1 en A2 pupillen) en zaterdagochtend van 9:00 – 10:00 uur (mini, C en B pupillen) en van 10:15 – 11:15 uur (A1 en A2 pupillen). Andere uren, of uitbreiding van uren zijn mogelijk in overleg.
 

Stagiaires van sportopleidingen zijn welkom.

Bij interesse of als je meer informatie wilt horen we graag van je! Mail dan naar Annette IJzer: pupillen@avcastricum.nl of bel 06-54738669

Assistent trainer pupillen

Ben je sportief aangelegd, traint je zoon of dochter bijvoorbeeld bij de pupillen en vind je het leuk om te assisteren bij de trainingen? Of ben je zelf lid bij AVC en lijkt het je leuk om je enthousiasme over te brengen op de jeugd? Dan ben jij wat ons betreft van harte welkom om het team pupillentrainers te ondersteunen. Trainersdiploma’s zijn niet noodzakelijk; wat wij vragen is het waarborgen van de veiligheid, en enthousiasme voor en affiniteit met jeugd en atletiek. Wat wij bieden is een gezellige sfeer, een leuk team om mee samen te werken en ruimte voor ontwikkeling.

We verzoeken om ook te reageren als je dit tijdelijk wilt doen, bijvoorbeeld een kwartaal, een zomerseizoen of een winterseizoen, zodat we met verschillende assistenttrainers een poule kunnen opzetten.

Je kunt voor informatie terecht bij Annette IJzer, via pupillen@avcastricum.nl of 06-54738669
Terug naar boven