Clubassistent

Clubassistent


Helpende handen gevraagd bij het gebruik van Clubassistent en de invoering van ons privacyreglement.

Taken:

Sinds een paar jaar maken we bij AV Castricum gebruik van het softwarepakket Clubassistent. Met dit pakket doen we onze ledenadministratie, we hebben er onze website mee gebouwd, we informeren leden over de trainingen, onze vrijwilligers, trainers en bestuur leggen hun afspraken erin vast en delen hun documenten, en nog veel meer. Om het pakket goed te gebruiken en onze leden en vrijwilligers te helpen bij het gebruik van dit pakket, zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om uit te zoeken wat de mogelijkheden van dit pakket zijn en die kennis te delen.

Daarnaast zijn we druk bezig om ons privacyreglement op te stellen en daar bekendheid aan te geven. Daarbij hebben we graag hulp van mensen die het belangrijk vinden dat er zorgvuldig omgegaan wordt met de gegevens die onze leden ons toevertrouwen.
 

Tijdsbesteding


Of je nu veel of weinig tijd hebt, of veel of weinig ervaring met IT en/of privacy: alle hulp is welkom. Ook wij zijn geen professionals, maar we verkennen met elkaar wat de mogelijkheden van het pakket Clubassistent zijn en waarmee we rekening moeten houden om de aan ons toevertrouwde gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Het werk kan je goeddeels vanuit huis doen en is (meestal) niet aan strikte deadlines gebonden. Je hoeft dus niet op pad en je kunt grotendeels zelf je tijd plannen.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met bestuurslid Ronald Schram via Rschram@avcastricum.nl 

 

 

Terug naar boven