Nieuws

Nieuw meubilair in het clubhuis dankzij de Vrienden van AV Castricum

26 juni 2019 door Paula Vrolijk - de Vries
www.avcastricum.nl
Sinds kort staan er mooie nieuwe stoelen in ons clubhuis. Ze passen er qua kleuren zo goed, dat het niet eens zo opvalt dat het vernieuwd is. Maar vergeleken met de groene en roze plastic stoelen die daarvoor in het clubhuis stonden, is het een hele verbetering. De oude stoelen bewaren we, voor als er een lezing of filmavond in het clubhuis is. 
De stoelen zijn door voorzitter Joop Beentjes besteld bij meubelwinkel Sondag. Eigenaresse Sonja heeft kinderen die bij de pupillen van AVC  trainen, dus zij heeft een mooie korting aan onze vereniging gegeven. Wil je de winkel eens bezoeken? Kijk dan op https://www.son-dag.nl/ of ga naar Sondag aan de Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat 16 in ​Limmen. De nieuwe stoelen zijn gefinancierd door de Vrienden van AVC.

Vrienden van AV Castricum

Leden van de vereniging zien het clubhuis vaak als hun tweede thuis, omdat ze meerdere keren per week trainen. Ook ouders van jeugdleden zijn meerdere keren per week in het clubhuis te vinden.
Er zijn bij de diverse leden en ouders van jeugdleden altijd wensen die niet direct uit de begroting van AVC gefinancierd kunnen worden.
 

De Vrienden van AVC gaan zorgen dat er extra financiële middelen zijn, om wensen voor de vereniging te realiseren. Zoals verdere inrichting van het clubhuis, meubilair voor onder de veranda, een kinderspeelplaatsje, extra trainingsmaterialen, digitaal uitslagenbord in clubhuis etc. De Vrienden van AVC zijn leden, oud-leden, ouders van leden en andere geïnteresseerden, dus alle mensen die AV Castricum een warm hart toedragen!

De Vrienden van AVC worden jaarlijks uitgenodigd voor een ledenvergadering, waarbij besloten wordt aan welk doel de bijdragen besteed worden. Dit zijn bijdragen waarvoor de jaarlijkse begroting van AV Castricum geen ruimte heeft.

Wil je ook Vriend van AVC worden?
Lees meer
 

 
 
www.avcastricum.nl
Op zondag 8 sept. 2019 organiseert het bestuur van AV Castricum een feestelijke bijeenkomst, speciaal voor iedereen die zich inzet voor… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Vrijdag (9-8-2019) heeft Franka Holland in Utrecht een clubrecord Meisjes junioren C op de 300m gelopen: 44,31 sec. Het… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op zondag 15 september is er een bijzonder hardloop- en wandelevenement door kassen en over tuinpaden die normaal zijn afgesloten. De… Meer >
 
www.avcastricum.nl
In het Noordhollands dagblad van 27 juli kondigt Edwin de Vries zijn afscheid als topsporter aan. Edwin is lid van Team Distance… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven