Nieuws

Nieuw meubilair in het clubhuis dankzij de Vrienden van AV Castricum

26 juni 2019 door Paula Vrolijk - de Vries
www.avcastricum.nl
Sinds kort staan er mooie nieuwe stoelen in ons clubhuis. Ze passen er qua kleuren zo goed, dat het niet eens zo opvalt dat het vernieuwd is. Maar vergeleken met de groene en roze plastic stoelen die daarvoor in het clubhuis stonden, is het een hele verbetering. De oude stoelen bewaren we, voor als er een lezing of filmavond in het clubhuis is. 
De stoelen zijn door voorzitter Joop Beentjes besteld bij meubelwinkel Sondag. Eigenaresse Sonja heeft kinderen die bij de pupillen van AVC  trainen, dus zij heeft een mooie korting aan onze vereniging gegeven. Wil je de winkel eens bezoeken? Kijk dan op https://www.son-dag.nl/ of ga naar Sondag aan de Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat 16 in ​Limmen. De nieuwe stoelen zijn gefinancierd door de Vrienden van AVC.

Vrienden van AV Castricum

Leden van de vereniging zien het clubhuis vaak als hun tweede thuis, omdat ze meerdere keren per week trainen. Ook ouders van jeugdleden zijn meerdere keren per week in het clubhuis te vinden.
Er zijn bij de diverse leden en ouders van jeugdleden altijd wensen die niet direct uit de begroting van AVC gefinancierd kunnen worden.
 

De Vrienden van AVC gaan zorgen dat er extra financiële middelen zijn, om wensen voor de vereniging te realiseren. Zoals verdere inrichting van het clubhuis, meubilair voor onder de veranda, een kinderspeelplaatsje, extra trainingsmaterialen, digitaal uitslagenbord in clubhuis etc. De Vrienden van AVC zijn leden, oud-leden, ouders van leden en andere geïnteresseerden, dus alle mensen die AV Castricum een warm hart toedragen!

De Vrienden van AVC worden jaarlijks uitgenodigd voor een ledenvergadering, waarbij besloten wordt aan welk doel de bijdragen besteed worden. Dit zijn bijdragen waarvoor de jaarlijkse begroting van AV Castricum geen ruimte heeft.

Wil je ook Vriend van AVC worden?
Lees meer
 

 
 
www.avcastricum.nl
In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 mei 2020 doet een hardloopteam van AV Castricum mee met de Bevrijdingsvuurestafette. Na de… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Trailrunning Clinic

19 oktober 2019
Trailrunning is 'lopen over paadjes'. Een vorm van (hard)lopen dus, maar anders dan trainingen op de atletiekbaan of… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op zondag 27 oktober 2019 klinkt het startschot van een nieuw Strand- & Duinloopseizoen voor AV Castricum. Meer >
 
www.avcastricum.nl
Zeven weken geleden startte een groep beginnende hardlopers met het Yakult Start to Run programma. In zeven weken leerden zij 25… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven