Nieuws

21 AVC pupillen naar Noord-Hollandse finale pupillencompetitie

10 juli 2019 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Maar liefst vier ploegen en drie individuele atleten hebben zich geplaatst voor de finale van de pupillencompetie op 14 september bij AV Hera in Heerhugowaard.

De meisjes mini - met Fae Tuijn, Fay Bergfeld, Nienke Engel, Roos Bekker en Julie Popot - hebben een uitstekende prestatie neergezet door zich als ploeg te plaatsen voor de districtsfinale van de pupillencompetitie. Fae heeft zich bovendien als individuele atlete geplaatst door heel knap bij de beste 12 te eindigen na de drie voorronden.

Ook de jongens mini - met Tim Glorie, Skip Bangma, Daan den Harder, Gabe de Groot, en Joris le Mair - mogen zich op 14 september meten met de beste mini pupillenteams van Noord-Holland.

Onze meisjes pupillen C - met Jalou Leek, Roos Geerlings, Loulou Martens, Charlotte de Vrij en Yfke Hoffschult - zijn helemaal klaar om te knallen op de finale!

Bij de jongens pupillen B heeft Liam Verduin genoeg punten verzameld om beslag te leggen op een finaleplek.

En tot slot het team meisjes pupillen B - met Noa Popot, Robyn Besseling, Sara de Waard, Elin Bernhard en Jasmijn Kloek. Deze meiden hebben zich als derde team geplaatst en hebben serieus uitzicht op een podiumplek. Kopvrouw Noa heeft zich bovendien individueel geplaatst voor de finale, na de drie voorronden staat zij op een voorlopige 2e plek. Dat wordt spannend!

Voor slechts de beste 8 teams van Noord-Holland en de beste 12 individuele atleten is er een plek in deze regiofinale. Dat hebben deze pupillen van trainer Sten van der Moer weer prima gedaan! Voor alle eindklassementen na drie voorrondes, klik hier.


 
www.avcastricum.nl
In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 mei 2020 doet een hardloopteam van AV Castricum mee met de Bevrijdingsvuurestafette. Na de… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Trailrunning Clinic

19 oktober 2019
Trailrunning is 'lopen over paadjes'. Een vorm van (hard)lopen dus, maar anders dan trainingen op de atletiekbaan of… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op zondag 27 oktober 2019 klinkt het startschot van een nieuw Strand- & Duinloopseizoen voor AV Castricum. Meer >
 
www.avcastricum.nl
Zeven weken geleden startte een groep beginnende hardlopers met het Yakult Start to Run programma. In zeven weken leerden zij 25… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven