Nieuws

21 AVC pupillen naar Noord-Hollandse finale pupillencompetitie

10 juli 2019 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Maar liefst vier ploegen en drie individuele atleten hebben zich geplaatst voor de finale van de pupillencompetie op 14 september bij AV Hera in Heerhugowaard.

De meisjes mini - met Fae Tuijn, Fay Bergfeld, Nienke Engel, Roos Bekker en Julie Popot - hebben een uitstekende prestatie neergezet door zich als ploeg te plaatsen voor de districtsfinale van de pupillencompetitie. Fae heeft zich bovendien als individuele atlete geplaatst door heel knap bij de beste 12 te eindigen na de drie voorronden.

Ook de jongens mini - met Tim Glorie, Skip Bangma, Daan den Harder, Gabe de Groot, en Joris le Mair - mogen zich op 14 september meten met de beste mini pupillenteams van Noord-Holland.

Onze meisjes pupillen C - met Jalou Leek, Roos Geerlings, Loulou Martens, Charlotte de Vrij en Yfke Hoffschult - zijn helemaal klaar om te knallen op de finale!

Bij de jongens pupillen B heeft Liam Verduin genoeg punten verzameld om beslag te leggen op een finaleplek.

En tot slot het team meisjes pupillen B - met Noa Popot, Robyn Besseling, Sara de Waard, Elin Bernhard en Jasmijn Kloek. Deze meiden hebben zich als derde team geplaatst en hebben serieus uitzicht op een podiumplek. Kopvrouw Noa heeft zich bovendien individueel geplaatst voor de finale, na de drie voorronden staat zij op een voorlopige 2e plek. Dat wordt spannend!

Voor slechts de beste 8 teams van Noord-Holland en de beste 12 individuele atleten is er een plek in deze regiofinale. Dat hebben deze pupillen van trainer Sten van der Moer weer prima gedaan! Voor alle eindklassementen na drie voorrondes, klik hier.


 
www.avcastricum.nl
Op zondag 8 sept. 2019 organiseert het bestuur van AV Castricum een feestelijke bijeenkomst, speciaal voor iedereen die zich inzet voor… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Vrijdag (9-8-2019) heeft Franka Holland in Utrecht een clubrecord Meisjes junioren C op de 300m gelopen: 44,31 sec. Het… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op zondag 15 september is er een bijzonder hardloop- en wandelevenement door kassen en over tuinpaden die normaal zijn afgesloten. De… Meer >
 
www.avcastricum.nl
In het Noordhollands dagblad van 27 juli kondigt Edwin de Vries zijn afscheid als topsporter aan. Edwin is lid van Team Distance… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven