Nieuws

21 AVC pupillen naar Noord-Hollandse finale pupillencompetitie

10 juli 2019 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Maar liefst vier ploegen en drie individuele atleten hebben zich geplaatst voor de finale van de pupillencompetie op 14 september bij AV Hera in Heerhugowaard.

De meisjes mini - met Fae Tuijn, Fay Bergfeld, Nienke Engel, Roos Bekker en Julie Popot - hebben een uitstekende prestatie neergezet door zich als ploeg te plaatsen voor de districtsfinale van de pupillencompetitie. Fae heeft zich bovendien als individuele atlete geplaatst door heel knap bij de beste 12 te eindigen na de drie voorronden.

Ook de jongens mini - met Tim Glorie, Skip Bangma, Daan den Harder, Gabe de Groot, en Joris le Mair - mogen zich op 14 september meten met de beste mini pupillenteams van Noord-Holland.

Onze meisjes pupillen C - met Jalou Leek, Roos Geerlings, Loulou Martens, Charlotte de Vrij en Yfke Hoffschult - zijn helemaal klaar om te knallen op de finale!

Bij de jongens pupillen B heeft Liam Verduin genoeg punten verzameld om beslag te leggen op een finaleplek.

En tot slot het team meisjes pupillen B - met Noa Popot, Robyn Besseling, Sara de Waard, Elin Bernhard en Jasmijn Kloek. Deze meiden hebben zich als derde team geplaatst en hebben serieus uitzicht op een podiumplek. Kopvrouw Noa heeft zich bovendien individueel geplaatst voor de finale, na de drie voorronden staat zij op een voorlopige 2e plek. Dat wordt spannend!

Voor slechts de beste 8 teams van Noord-Holland en de beste 12 individuele atleten is er een plek in deze regiofinale. Dat hebben deze pupillen van trainer Sten van der Moer weer prima gedaan! Voor alle eindklassementen na drie voorrondes, klik hier.


 
www.avcastricum.nl
Op zaterdag 7 maart 2020 begint het nieuwe Start to Run-programma. Zeven weken lang worden beginnende lopers begeleid, zodat ze op de… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Ouders trainen met pupillen

18 januari 2020
Zelfverzekerd stonden de AVC pupillen zaterdag 18 januari klaar voor de pupillentraining. Dit in tegenstelling tot hun ouders, die… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Zaterdag 11 januari kwamen weer veel AVC jeugdatleten in actie bij de 2e wedstrijd van de regionale cross competitie in Obdam. Veel… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Voor bikkels tussen de 4 en 13 jaar oud was er - voorafgaand aan de doorkomst van de halve marathon - op Camping Bakkum een Mini… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven