Kidsrun op Camping Bakkum

09 december 2019 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen op zondag 12 januari meedoen aan een te gekke Kidsrun op Camping Bakkum. Deze Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km, en wordt gelopen over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon. De start is om 11.00 uur. Op dit tijdstip begint het al gezellig druk op de camping te worden, want net zoals voorgaande jaren is hier de gezamenlijke Juichzone van Camping Bakkum en Atletiek Vereniging Castricum.

De start van de Egmond Mini Marathon (Camping Bakkum) is vanaf 11.00 uur op Camping Bakkum, waarna het rennen kan beginnen. Kinderen lopen in de categorieen 4–6 jaar, 7-9 jaar en 10–13 jaar.

Trainer Sten zorgt voor de begeleiding en de warming-up van de kinderen die bij hem trainen. Deze loop zal o.a. ook gepromoot gaan worden bij de Castricumse basisscholen. We hopen op veel deelnemers, want we gaan er samen met de AVC mascotte een mooi hardloopfeestje van maken! Meedoen is belangrijker dan winnen; het is voor de kinderen vooral een bijzondere ervaring om mee te doen in de entourage van een groot evenement.

Inschrijven
Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan online in en ontvang jouw startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille en een flesje water bij de finish.
Deelname kost € 3,50 en kan tot 1 januari via deze link.

Starttijden
11.00 uur: 10-13 jaar
11.05 uur: 7-9 jaar
11.10 uur: 4-6 jaar

Vrijwilligers
AVC en Le Champion zijn nog op zoek naar zo'n 8 vrijwilligers, die willen helpen bij de start, bij de finish en langs het parcours. Zo zoeken we nog voorfietsers die het parcours vrijhouden als de lopertjes eraan komen, vrijwilligers die medailles en flesjes water willen uitdelen aan de finish etcetera. Allemaal leuke klusjes om er met elkaar een geslaagd evenement van te maken! Ben je toch aanwezig als ouder? Of was je toch al van plan om naar de Juichzone te gaan? Kun je een uurtje helpen? Stuur dan even een mailtje naar Annette (pupillen@avcastricum.nl)


 
Er is een fout opgetreden. (200527-060294)