Nieuws

Hohoho wat een mooie kersttraining!

21 december 2019 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Zaterdag 21 december stond voor de AVC pupillen in het teken van de jaarlijkse kersttraining. De sfeer zat er meteen goed in, want de kerstmuziek schalde door de speaker en trainer Sten heette alle pupillen vrolijk welkom in zijn rendierpak.

Ook de overige trainers en hulpouders waren geheel in stijl voor deze feestelijke training, want de ene kersttrui was nog fouter dan de andere. Veel pupillen waren getooid met rode kerstmuts of kersttrui met lampjes, en zo zag het er heel gezellig uit tijdens deze kersttraining.

Na een rondje warmlopen op de baan met kerstoefeningen (want ga maar eens lopen als een rendier, of een kerstboom nadoen) ging het in dribbelpas naar de zandvlakte en het takkenbos. Daar wachtte de pupillen nog een verrassing, want zij kregen bezoek van de Kerstman! Op de zandvlakte speelden de pupillen het spel 'Kerstboompje verwisselen'. En in het takkenbos speelden de pupillen enthousiast 'Levend kerststratego'.

De Kerstman had ook wel zin in zo'n leuk spel. Samen met alle pupillen speelde hij 'Annemaria koekoek'. De Kerstman bleek erg fanatiek, want natuurlijk kon geen van de pupillen zo stil als een kerstboom blijven staan en de Kerstman zag werkelijk alle bewegingen.

Er was nog even tijd voor een leuke groepsfoto en spontaan werden er kerstliedjes gezongen voor de Kerstman. Met rode wangen van inspanning keerden de pupillen en trainers na een uurtje weer terug richting de baan.

Voor het clubhuis had de Jeugdcommissie een gezellige tafel met limonade, warme chocolademelk en lekkers klaarstaan. Ook de ouders waren in grote getalen naar deze afsluiting van het jaar gekomen, en genoten met elkaar van een chocomel of beker Glühwein met een plak kerstbrood. Voorzitter Joop Beentjes was ook van de partij, en maakte van de gelegenheid gebruik om trainer Kasper - die binnenkort zijn laatste training aan de AVC pupillen geeft - te bedanken voor zijn inzet. Sten mocht de enorme opbrengst van de Grote Clubactie bekend maken; de pupillen verdienden maar liefst €2904 voor AV Castricum. Met Joris als absolute top-verkoper, hij verkocht wel 73 lootjes!

De Kerstman nam nog alle tijd voor leuke foto’s met pupillen en andere bekende AVC'ers. Joris, Eva, Dex en Jasmijn kregen een prijs voor de állermooiste kersttrainingsoutfit.

We wensen alle pupillen hele gezellige feestdagen!!
In de kerstvakantie zijn er leuke vakantietrainingen op zaterdag 28 december en zaterdag 4 januari in de reguliere uren.
En voor een goed begin van 2019 kun je meedoen met de Strand- en duinlooop van zondag 5 januari. Klik hier om alvast in te schrijven.

Voor alle foto's van de kersttraining, klik hier.

www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl
www.avcastricum.nl

 
www.avcastricum.nl
Op zaterdag 7 maart 2020 begint het nieuwe Start to Run-programma. Zeven weken lang worden beginnende lopers begeleid, zodat ze op de… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Ouders trainen met pupillen

18 januari 2020
Zelfverzekerd stonden de AVC pupillen zaterdag 18 januari klaar voor de pupillentraining. Dit in tegenstelling tot hun ouders, die… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Zaterdag 11 januari kwamen weer veel AVC jeugdatleten in actie bij de 2e wedstrijd van de regionale cross competitie in Obdam. Veel… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Voor bikkels tussen de 4 en 13 jaar oud was er - voorafgaand aan de doorkomst van de halve marathon - op Camping Bakkum een Mini… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven