Nieuws

Hohoho wat een mooie Kersttraining!

23 december 2017 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Zaterdag 23 december stond voor de AVC pupillen in het teken van de jaarlijkse Kersttraining, onder leiding van trainers Sten, Hanke, Kasper en Thomas, en hulpouders Maarten, René en Noor.
De sfeer zat er meteen goed in, want de kerstmuziek schalde door de speakers. De pupillen wachtte nog een verrassing, want zij kregen bezoek van de Kerstman!

De trainers halen het hele jaar alles uit de kast om leuke trainingen voor de pupillen te verzorgen, maar speciaal voor vandaag hadden zij hun ‘ugly Christmas sweater’ uit de kast gehaald! Veel pupillen waren getooid met rode kerstmuts of foute kersttrui, en zo zag het er heel gezellig uit tijdens deze kersttraining.
 

Na een rondje warmlopen op de baan met kerstoefeningen (want ga maar eens lopen als een rendier, of een kerstboom nadoen) ging het in dribbelpas naar de zandvlakte en het takkenbos. De groep op de zandvlakte speelde het spel ‘Kerstboompje verwisselen’. De groep in het takkenbos deed het Smokkelspel.
 

De Kerstman had ook wel zin in zo’n leuk spel. Samen met alle pupillen speelde hij Annemaria Koekoek op de zandvlakte. De Kerstman bleek erg fanatiek, want natuurlijk kon geen van de pupillen zo stil als een kerstboom blijven staan en de Kerstman zag werkelijk alle bewegingen.
 

Er was nog even tijd voor een leuke groepsfoto en spontaan zette de Kerstman het lied ‘Jingle Bells’ in (filmpje is te vinden op onze Facebookpagina).
 

Met rode wangen van inspanning keerden de pupillen en trainers na een uurtje weer terug richting de baan. Daar had de Jeugdcommissie een gezellige tafel met limonade, warme chocolademelk en lekkers klaarstaan. Ook de ouders waren in grote getalen naar deze afsluiting van het jaar gekomen, en genoten met elkaar van een chocomel of beker verwarmende Glühwein met een plak kerstbrood. De Kerstman nam nog alle tijd voor leuke foto’s met pupillen en andere bekende AVC’ers.
 

Twee pupillen – Robyn en Bandi – kregen een prijs voor de állermooiste kersttrainingsoutfit.

We wensen alle pupillen hele gezellige feestdagen!!
 

Klik hier voor de leuke foto’s van deze kersttraining.


 
www.avcastricum.nl
Zaterdag 11 januari kwamen weer veel AVC jeugdatleten in actie bij de 2e wedstrijd van de regionale cross competitie in Obdam. Veel… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Voor bikkels tussen de 4 en 13 jaar oud was er - voorafgaand aan de doorkomst van de halve marathon - op Camping Bakkum een Mini… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Ondertussen in de Juichzone

12 januari 2020
Terwijl zo'n 16.000 deelnemers de jaarlijkse strijd met de elementen aangingen, was het ondertussen in de gezamenlijke Juichzone… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op zaterdag 4 januari vierde de Blijf Fit groep hun traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Trainer Wim Behrens schreef een verslag. Wat… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven