Nieuws

Hohoho wat een mooie Kersttraining!

23 december 2017 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl
Zaterdag 23 december stond voor de AVC pupillen in het teken van de jaarlijkse Kersttraining, onder leiding van trainers Sten, Hanke, Kasper en Thomas, en hulpouders Maarten, René en Noor.
De sfeer zat er meteen goed in, want de kerstmuziek schalde door de speakers. De pupillen wachtte nog een verrassing, want zij kregen bezoek van de Kerstman!

De trainers halen het hele jaar alles uit de kast om leuke trainingen voor de pupillen te verzorgen, maar speciaal voor vandaag hadden zij hun ‘ugly Christmas sweater’ uit de kast gehaald! Veel pupillen waren getooid met rode kerstmuts of foute kersttrui, en zo zag het er heel gezellig uit tijdens deze kersttraining.
 

Na een rondje warmlopen op de baan met kerstoefeningen (want ga maar eens lopen als een rendier, of een kerstboom nadoen) ging het in dribbelpas naar de zandvlakte en het takkenbos. De groep op de zandvlakte speelde het spel ‘Kerstboompje verwisselen’. De groep in het takkenbos deed het Smokkelspel.
 

De Kerstman had ook wel zin in zo’n leuk spel. Samen met alle pupillen speelde hij Annemaria Koekoek op de zandvlakte. De Kerstman bleek erg fanatiek, want natuurlijk kon geen van de pupillen zo stil als een kerstboom blijven staan en de Kerstman zag werkelijk alle bewegingen.
 

Er was nog even tijd voor een leuke groepsfoto en spontaan zette de Kerstman het lied ‘Jingle Bells’ in (filmpje is te vinden op onze Facebookpagina).
 

Met rode wangen van inspanning keerden de pupillen en trainers na een uurtje weer terug richting de baan. Daar had de Jeugdcommissie een gezellige tafel met limonade, warme chocolademelk en lekkers klaarstaan. Ook de ouders waren in grote getalen naar deze afsluiting van het jaar gekomen, en genoten met elkaar van een chocomel of beker verwarmende Glühwein met een plak kerstbrood. De Kerstman nam nog alle tijd voor leuke foto’s met pupillen en andere bekende AVC’ers.
 

Twee pupillen – Robyn en Bandi – kregen een prijs voor de állermooiste kersttrainingsoutfit.

We wensen alle pupillen hele gezellige feestdagen!!
 

Klik hier voor de leuke foto’s van deze kersttraining.


 
www.avcastricum.nl
Na de training op 5 juni was het voor de groep van trainer Jurg van der Wel tijd voor een kopje thee en koffie, zoals elke eerste… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Gevonden voorwerpen!

03 juni 2019
In het clubhuis staan de gevonden voorwerpen uitgestald. Mis je iets? Kijk dan snel of het erbij ligt. Volgende week vrijdag gaan alle… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Zondag 26 mei 2019 namen de mannen van AV Castricum deel aan de tweede wedstrijd in de seniorencompetitie bij AV Hollandia te Hoorn. De… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op vrijdag 17 mei 2019 nam Kees Vrolijk deel aan het NK masters te Gouda. Na reeds vroeg in het seizoen al clubrecords te hebben… Meer >
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven