Nieuws

Saucony Egmond Halve Marathon -- ‘Juichen jullie ook mee?’

08 januari 2018 door Annette IJzer
www.avcastricum.nl

Moedig de lopers van de Saucony Egmond Halve Marathon aan vanuit de juichzone op Camping Bakkum. Vele leden van Atletiek Vereniging Castricum verschijnen aan de start van deze halve marathon. Bij de camping kun je makkelijk parkeren, er is een goede sfeer door de gezellige muziek en je wordt op de hoogte gehouden van de lopers onderweg. Iedereen is welkom om mee te juichen!


Op zondag 14 januari 2018 vindt de Saucony Egmond Halve Marathon plaats. De juichzone op Camping Bakkum is al bijna een traditie. Dit jaar loopt voor de derde keer het parcours over het terrein van de camping. De juichzone wordt door Atletiek Vereniging Castricum en Camping Bakkum georganiseerd om de vele lopers een hart onder de riem te steken nadat zij het zware stuk over het strand hebben gehad.
 

Ook dit jaar wordt er weer een feestje gevierd op het terrein van de camping. Met warme chocolademelk, Gluhwein en broodjes rookworst wordt de innerlijke mens verwarmd terwijl we staan mee te deinen op de muziek van DJ Sweet le Freak.
 

Veel supporters zullen aanwezig zijn onze leden van AV Castricum aan te moedigen. Michel Butter is een van de beroemste leden, hij eindigde op een indrukwekkende 6e bij de marathon van New York, een zeer prestatie van wereldformaat. Bij de vorige editie van de halve marathon van Egmond eindigde hij als 7e (= 2e Nederlander). We gaan hem weer kippenvel bezorgen in de juichzone.
 

Loop je zelf mee? Je kunt jouw supporters vragen om naar de camping te komen, daar kunnen ze makkelijk parkeren, en er zijn sanitaire voorzieningen. Voor alle AVC pupillen en andere kinderen is er genoeg ruimte om te spelen op de naast de route gelegen speelvelden van de camping.
 

De eerste wedstrijdlopers worden tussen half een en kwart voor een verwacht. Zorg dat je er op tijd bij bent, dan heb je het beste uitzicht. Wij beginnen om 12.00u met het feestje. En om 15.00 u zijn de lopers allemaal voorbij gekomen.
 

Er zijn genoeg parkeerplaatsen, op de fiets komen is nog makkelijker.

 

 

 

 

 

 


 
www.avcastricum.nl
Beste AVC leden, Een leeg sportpark, geen atleten op onze atletiekbaan en ook geen trainingen terwijl nu de periode aanbreekt om… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Michel Butter, lid Team Distance Runners en AVC: "Geen voorjaarsmarathon, dus de bal even laten leeglopen en weer hard oppompen… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Beer Cas woont in het AVC clubhuis en gaat graag als mascottebeer met de pupillen mee naar wedstrijden. Als een pupil een prijs… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Heel Nederland en de hele wereld maakt een hele bijzondere tijd met veel onzekerheden en beperkingen door. Dit heeft dagelijks effect… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven