Nieuws

Gezellige Egmond after-party

19 januari 2018 door Paula Vrolijk - de Vries
www.avcastricum.nl
Voor de lopers in de groep van trainer Ari Smit is het een jaarlijkse traditie, zij houden in hun agenda niet alleen de 2e zondag in januari vrij voor de Halve marathon van Egmond, maar vooral ook de maandagavond daarna, want dan is het tijd voor de welverdiende beloning: de Egmond after-party.

Want wat is er nog leuker dan een halve marathon lang ploeteren over strand, door de duinen, langs de juichzone op Camping Bakkum en een loodzwaar laatste stuk via de Bloedweg naar de vuurtoren? Juist, nakletsen over de loop onder het genot van een drankje en een lekker hapje. Deze avond werd perfect georganiseerd door Magda Weeda, Aya Wolters, Pauline van Vliet, Janny Hollenberg en Ingrid Hoogenboom.

Aya heette alle deelnemers welkom met een heerlijk glaasje prosecco, waarop ze trakteerde omdat ze jarig was geweest. Daarna kregen we het voorgerecht  dat bestond uit een bladerdeeghapje met spinazie en een groentekotlet; een soort rosti van gebakken groenteschijfjes op basis van tomaten, paprika, peterselie, kerrie en koriander.  De hoofdgerechten bestonden uit diverse bijzondere gerechten, zoals spinazie met witte bonen, Sabzi polo (rijst met tuinbonen, linzen en saffraan) en Kaboli polo (rijstgerecht met kip, rozijnen, wortel en saffraan). Deze gerechten waren bereid door Zahra´s keuken, gespecialiseerd in de Afghaanse keuken. Het dessert was gemaakt door Irene Kos, zij had heerlijke chocoladetaart gemaakt met slagroom waar een scheutje cointreu doorheen zat. Het andere dessert was walnotentaart.

Een aantal personen werd in het zonnetje gezet:
  • Arjen Dekker bedankte de hele groep voor de steun die hij kreeg voor de actie die hij heeft opgezet: Let Sunn Shine. Veel lopers hebben voor zijn goede doel meegelopen en / of een geel t-shirt bij hem aangeschaft. Lees hier meer over Let Sunn Shine.
  • Peter Hollenberg, omdat hij de 25e keer de Halve van Egmond liep;
  • Harry Verduin, omdat hij al lange tijd geblesseerd is en toch bijna elke training meefietst en daarmee de lopers support.
  • En natuurlijk trainer Ari Smit, die jaarlijks de hele groep begeleidt, inclusief steeds een groepje nieuwe lopers, om goed aan de start te staan in Egmond. 
Na deze gezellige avond vervolgen we onze trainingen, want half februari staat de Halve marathon in Schoorl op ons programma!   

Extra foto´s
Bekijk alle foto´s (gemaakt door Michiel Bosland) via deze link.

 
www.avcastricum.nl
Op zaterdag 7 maart 2020 begint het nieuwe Start to Run-programma. Zeven weken lang worden beginnende lopers begeleid, zodat ze op de… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Ouders trainen met pupillen

18 januari 2020
Zelfverzekerd stonden de AVC pupillen zaterdag 18 januari klaar voor de pupillentraining. Dit in tegenstelling tot hun ouders, die… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Zaterdag 11 januari kwamen weer veel AVC jeugdatleten in actie bij de 2e wedstrijd van de regionale cross competitie in Obdam. Veel… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Voor bikkels tussen de 4 en 13 jaar oud was er - voorafgaand aan de doorkomst van de halve marathon - op Camping Bakkum een Mini… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven