Nieuws

Van het bestuur

03 april 2018 door Paula Vrolijk - de Vries
www.avcastricum.nl
Van het bestuur: voorzitter Joop Beentjes aan het woord over de ledenvergadering, het nieuwe automatiseringssysteem Club-Assistent en meer:

Voor dit jaar staat weer er veel op de planning. Allereerst hebben we sinds januari ons nieuwe automatiseringssysteem Club-Assistent in gebruik genomen. Het klinkt misschien wel logisch, maar het blijkt dat veel verenigingen maar een zeer beperkte automatisering hebben. We hebben een softwareprogramma met veel meer mogelijkheden voor een optimale communicatie binnen en buiten onze vereniging. Ook voor onze trainers is het mogelijk om rechtstreeks met de trainingsgroep te communiceren en zijn we straks verlost van heel veel “eigen mail bestandjes”.

 

De Strand & Duinlopen zijn heel goed verlopen met weer meer deelnemers. Voor komend jaar staan 4 atletiekwedstrijden op het programma met ook weer de Duinlopermeeting.

 

De nieuwe Technische Commissie is enthousiast van start gegaan. Er wordt hard gewerkt aan een structuur om de diverse trainingsgroepen beter op elkaar te laten aansluiten zodat er voor iedereen een passende training is en om de kwaliteit van de training op een goed niveau te laten verlopen. Daarom zal er verder worden geïnvesteerd in trainingsmaterialen.

 

Met onze bloeiende jeugdafdeling zijn wij een positieve uitzondering t.o.v. andere verenigingen en daar zijn wij erg trots op. Elke week zijn er veel pupillen en junioren die op onze baan trainen met veel variatie en met verschillende spelvormen. Een actieve jeugdcommissie en enthousiaste de trainers maken dit allemaal mogelijk. Elke zaterdagmorgen is het dan ook gezellig druk met de jeugd en ook de grote trainingsgroepen van Ari Smit, Wim Noom, TDR Jeugd en de Blijf-Fit groep. Ons clubhuis is dan ook geopend voor een kopje koffie, thee of frisdrankje dankzij de actieve kantinecommissie.

 

Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun onmisbare bijdrage aan onze actieve vereniging en vanzelfsprekend ook onze trainers en de assistent-trainers die, weer of geen weer, altijd maar weer aanwezig zijn en gemotiveerd onze trainingen verzorgen.

 

Wij wensen iedereen in dit nieuwe zomeratletiekseizoen natuurlijk het nodige sportplezier. Met voor elk wat wils! Ben je nu Start-to-Runner, Blijf-Fitter, pupil, junior, recreant of prestatie gerichte atleet, je zal altijd wel een doel voor je zelf hebben en wij hopen dit samen mogelijk te maken.

Op donderdagavond 12 april 2018 vindt de Algemene ledenvergadering plaats. Het bestuur nodigt alle leden, trainers, ouders van pupillen en ouders van junioren van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via deze pagina op de website. We geven dan uitleg over het nieuwe automatiseringssysteem Club-Assistent en vertellen meer over de plannen van de Technische Commissie.

We hopen 12 april veel leden te zien! 

 

Namens het bestuur,

 

Joop Beentjes
voorzitter AV Castricum


 
www.avcastricum.nl
Vanaf nu: voor alle pupillen online trainingen! Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag 3 nieuwe leuke oefeningen van de… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Beste AVC leden, Een leeg sportpark, geen atleten op onze atletiekbaan en ook geen trainingen terwijl nu de periode aanbreekt om… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Michel Butter, lid Team Distance Runners en AVC: "Geen voorjaarsmarathon, dus de bal even laten leeglopen en weer hard oppompen… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Beer Cas woont in het AVC clubhuis en gaat graag als mascottebeer met de pupillen mee naar wedstrijden. Als een pupil een prijs… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven