(assistent) Trainer Junioren

Trainer junioren

Het aantal jeugdleden van AV Castricum groeit! Is atletiek jouw sport en heb je coaching skills? Dan is AV Castricum op zoek naar jou: 

AVC is op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze junioren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar de techniek bij te brengen van de moeder der sporten. En dat op de mooiste atletiekbaan van Nederland!

AVC hoopt dat jij in staat bent de jongeren te inspireren en motiveren zich te bekwamen in de technische onderdelen en/of looponderdelen, waarbij zij met plezier prestatiegericht trainen. Het doel is om atleten voor te bereiden op een aantal wedstrijden, en een ploeg samen te stellen die zal deelnemen aan de competitiewedstrijden.

 

AVC zou het fantastisch vinden om na jarenlange afwezigheid weer onderdeel uit te maken van de atletiekcompetitie. Je wordt gevraagd om tijdens de competitiewedstrijden aanwezig te zijn om zo jouw atleten te coachen naar mooie prestaties. Het hebben van een trainersdiploma of de bereidheid tot een opleiding hiertoe is gewenst. Tot slot wordt gevraagd een verklaring omtrent gedrag te overleggen (VOG). Voor het geven van trainingen is een vergoeding beschikbaar en tijdens de werkzaamheden ben je WA verzekerd. Daarnaast biedt AVC je de mogelijkheid aan om je middels diverse trainingscursussen te blijven ontwikkelen.
 

De trainingsdagen zijn momenteel op de maandag van 19:00 – 20:30 uur (ABCD junioren / looptraining) en op woensdag van 18:30-19:30 uur (D junioren) en van 19:30-20:30 uur (CBA junioren). Andere uren of uitbreiding van uren zijn mogelijk, in overleg. Stagiares van sportopleidingen zijn welkom.
 

Bij interesse of als je meer informatie wilt horen we graag van je! Mail dan naar Ronald Schram (junioren@avcastricum.nl) of bel 06-53327263

Assistent trainer junioren

Ben je sportief aangelegd, traint je zoon of dochter bij de AVC junioren en vind je het leuk om te assisteren bij de trainingen? Of ben je zelf lid bij AVC en lijkt het je leuk om je enthousiasme over te brengen op de jeugd? Dan ben jij wat ons betreft van harte welkom om het team juniorentrainers te ondersteunen.
 

Trainersdiploma’s zijn niet noodzakelijk; wat wij vragen is het waarborgen van de veiligheid, en enthousiasme voor en affiniteit met jeugd en atletiek. Wat wij bieden is een gezellige sfeer, een leuk team om mee samen te werken en ruimte voor ontwikkeling. We verzoeken ook om ook te reageren als je dit tijdelijk wilt doen, bijvoorbeeld een kwartaal, een zomerseizoen of een winterseizoen, zodat we met verschillende assistenttrainers een poule kunnen opzetten.
 

Bij interesse of als je meer informatie wilt horen we graag van je! Mail dan naar Igor Smits (junioren@avcastricum.nl) of bel 06-21283814

Terug naar boven