Veilig meetrainen bij AV Castricum


Aanbod om in december KOSTENLOOS mee te trainen bij AV Castricum

AV Castricum biedt hardlopers die nog geen lid zijn van een vereniging, de mogelijkheid om in december aan te sluiten bij een van de hardloopgroepen van de Castricumse atletiekvereniging.


Op die manier kunnen hardlopers veilig en onder begeleiding hardlopen. Er zijn diverse groepen, voor lopers van allerlei niveaus. De meeste groepen trainen op de verlichte atletiekbaan, sommige groepen wisselen het af met een duurloop op straat en een training overdag in de duinen. Ons aanbod geldt voor de hele maand december, daarna kun je beslissen of je lid wilt worden (dat kost 48 euro per kwartaal).

Advies over de juiste trainingsgroep
Lopers die advies willen hebben over welke groep het beste bij hen past, kunnen onderstaand formulier invullen, dan krijgen ze per e-mail antwoord.

De aanleiding voor ons aanbod is dat er de afgelopen week enkele incidenten zijn gebeurd in de regio Castricum, waarbij onder meer een hardloopster uit Egmond aan den Hoef werd aangereden en werd gestoken met een mes*. De gemeenten Heiloo, Bergen en Castricum raden inwoners aan om in groepjes hard te lopen en liever niet alleen.

Een woordvoerder van de gemeente zegt dat dit soort waarschuwingen in de donkere wintermaanden altijd gedaan kunnen worden, maar dat er door de incidenten van afgelopen tijd weer reden is om het bericht nog eens te benadrukken.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het incident in Egmond aan den Hoef op maandag 26 november. Lees ook: Politie onderzoekt drie incidenten Castricum en Egmond aan den Hoef.

(*dit bericht stond op Facebook, Kijk op Castricum).

 

Aanmelden voor meetrainen bij AV Castricum in december 2018

Aanmeldingsformulier Meetrainen bij AV Castricum in december2018
*
*
*
*
*
*
*
Terug naar boven