Agenda activiteiten

TDR Teampresentatie

Datum 1 feb 2019
Tijdstip 19:30 - 22:30 uur
Locatie van der Valk Hotel in Akersloot
Adres Geesterweg 1A, Akersloot
Website bekijken
TDR Teampresentatie
 

 

 

Over dit evenement

De TDR Teampresentatie is een evenement waar wij hardlopers willen inspireren en waar onze prachtige sport gepromoot zal worden. Het spectaculaire introfilmpje zal menig sporthart sneller doen kloppen. Passie, beleving en support zijn de kernwoorden voor deze avond die open staat voor elke sportliefhebber die zich hiertoe aangetrokken voelt en TDR een warm hart toe draagt.
 

Presentator Viggo Waas neemt de bezoeker mee langs de sportieve successen, de rijke historie en de laatste ontwikkelingen van onze sporters. Tevens zal hij stilstaan bij de uitdagingen waar de talenten en topatleten van TDR mee te maken hebben. Als spreker, cabaretier en sportdocent zal hij op zijn bekende vlijmscherpe en humoristische manier ook aandacht hebben voor de onmisbare omgeving van het vaak jonge talent.
 

De avond zal worden afgesloten met de jaarlijkse TDR veiling waar veilingmeester Hans Bregman op onnavolgbare wijze een reeks spectaculaire veilingitems zal weghameren waarvan de opbrengst volledig ten goede zal komen aan het sportieve programma van de TDR atleten.

Kom jij ook?
Iedereen is welkom. Laat je inspireren tijdens deze spectaculaire avond.

Toegang
Toegang kost 6 euro per persoon, daarvoor krijg je ook 2 consumpties. Je kunt je inschrijven via deze website.


Terug naar boven