Jeugd bij AVC

Waarom trainen bij AVC?

  • Je traint op Sportpark de Duinloper aan de Zeeweg, midden in het duingebied en nabij het strand; misschien wel de mooiste sportaccommodatie van de regio!
  • Team Distance Runners (TDR), met Nederlands grootste hardlooptalenten, gebruikt de accommodatie van AVC als uitvalsbasis. Je kunt je helden zien trainen!
  • Vooral in de winter train je meestal in het bos waar de trainers allerlei leuke spellen verzinnen. In de zomermaanden train je voornamelijk op de baan.
  • Voor de jeugd worden tal van leuke activiteiten georganiseerd; onder andere gezellige filmavonden, een te gek kamp, paaseieren zoeken, ouder-en-kind trainingen, natuurlijk komen rond Sinterklaastijd een paar Pieten op bezoek en wordt de laatste training voor de kerst gezellig afgesloten voor de jeugd en de ouders
  • Je traint in een groep met kinderen van je eigen leeftijd. Niet alleen om je eigen prestaties te verbeteren, maar ook om in groepsverband mee te doen aan wedstrijden. Het is natuurlijk echt een kick wanneer je een persoonlijk record verbetert of wanneer je als team een mooie estafette loopt.
  • AVC is een vriendelijke, gezellige en actieve vereniging, met ongeveer 60 pupillen (van 5 tot en met 11 jaar) en 30 junioren (vanaf 12 jaar). AVC heeft in totaal ongeveer 500 leden, variërend van 5 tot 90 jaar.

Lidmaatschap
Je mag eerst vier weken gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt bij onze club. Je kunt gewoon een keer langskomen tijdens de training. De pupillen trainen op dinsdag (jongste groep van 17.00 – 18.00 uur, oudste groep van 18.00 – 19.00 uur) en op zaterdag (idem, van 9.00 – 10.00 uur en 10.00 – 11.00 uur). Klik hier als je meer wilt weten over wat lidmaatschap bij AVC kost. Heb je vragen over het lidmaatschap, dan kan je een mailtje sturen naar Annette IJzer via pupillen@avcastricum.nl.


Als je besluit om lid te worden van AVC, word je ingeschreven en aangemeld bij de Atletiekunie.

Terug naar boven