Prijzen

Prijzen

Voor alle afstanden geldt dat de winnaars een prijs krijgen, indien de deelname per categorie minimaal vijf deelnemers is.
Bij de jeugd krijgen de winnaars (nummer 1, 2 en 3) bij zowel de jongens als de meisjes allemaal een medaille. Hierbij wordt er nog een uitsplitsing gemaakt in de leeftijdscategorieën mini’s, pupillen en junioren C/D. Bij de jongeren die deelnemen aan de categorie t/m 16 jaar op de 4 km is ook een prijsuitreiking; hierbij krijgen de nummers 1 bij zowel de jongens als de meisjes een prijs in natura uitgekeerd.

Alle deelnemers aan de 2,3 km jeugdloop krijgen een herinnering.
 

Bij de wedstrijdafstand zijn in elke leeftijdscategorie prijzen voor de eerste 3 aangekomen lopers.  Op de recreatie-afstanden kunnen de top-3 bij de mannen en vrouwen een prijs in ontvangst nemen.

De prijsuitreiking vindt spoedig na de finish plaats. Voor de jeugd is dit rond 11 uur, bij de volwassenen is dit vlak na finish-passage van de eerste drie lopers in elke categorie.

Niet opgehaalde prijzen zullen niet worden nagestuurd en prijzen worden alleen uitgereikt bij minimaal vijf deelnemers per categorie (recreatie-afstanden kunnen hiervan uitgezonderd worden).

 


 

Prijzen

 

2,3 km jeugd

Per categorie plaats 1, 2 en 3

medailles

4 km t/m 16 jr

Jongens en meisjes, plaats 1, 2 en 3

medailles

4 km > 16 jr

Mannen en vrouwen, plaats 1

Prijs in natura

Wedstrijd

Per categorie plaats 1, 2 en 3

1e prijs € 25,-

2e prijs € 15,- 

3e prijs € 10,-

Recreanten

Mannen en vrouwen, plaats 1, 2 en 3

Prijs in natura

Terug naar boven