AVC en sponsoren

Samen werken aan topprestaties

Atletiekvereniging Castricum (AVC) is een actieve, financieel gezonde vereniging met zo’n 500 leden. Wij zijn een breed opgezette vereniging, waar zowel toppers als Hugo van den Broek, Hilda Kibet en Michel Butter als grote groepen recreanten hun thuishaven hebben. AVC is een vereniging voor alle leeftijdsgroepen; de leeftijd van onze leden varieert van 5 tot 85 jaar. Naast een actief bestuur hebben wij een trouw en deskundig vrijwilligerskader, waarvan veel mensen al tientallen jaren aan onze vereniging zijn verbonden.
 

Om onze doelen te realiseren is veel geld nodig. Over de algemene doelen van de vereniging treft u op deze internetsite meer informatie aan. De belangrijkste doelen die wij door middel van sponsoring mede mogelijk willen maken zijn de bouw van een nieuw clubgebouw en investeringen in de inrichting van de atletiekbaan zoals elektronische tijdwaarneming en vernieuwing van de discusring. Natuurlijk werken wij daar zelf met alle vrijwilligers hard voor, maar wij zijn ook op zoek naar sponsoren die ons daarbij financieel willen ondersteunen.
 

Wij streven er naar om samen met de sponsor te zoeken naar optimale samenwerking zodat een ‘win-win’ situatie ontstaat.

Hieronder geven wij enkele sponsormogelijkheden, maar heeft uzelf ideeën of wensen dan gaan wij daarover graag met u in gesprek.

De AVC Strand- en Duinlopen

De strand- en duinlopen van AVC zijn regionaal bekend. Al meer dan 52 jaar worden er jaarlijks 4 lopen georganiseerd met afstanden voor de jeugd en volwassenen variërend van 2,3 km tot 16,1 km (10 Engelse mijl). De lopen starten en finishen op onze mooie atletiekaccommodatie en het parkoers voert de deelnemers over het strand en door het mooie duingebied dat aan onze accommodatie grenst.
 

Per wedstrijd nemen er zo’n 500 lopers uit de hele regio deel. Aan de lopen wordt ruim aandacht geschonken in de locale en regionale (dag)bladen en op de locale radio. Er worden flyers verspreid in de regio en bij de toegangswegen naar Castricum staan vanaf 2 weken voor de loopdatum aankondigingborden. Op de internetsite van AVC is een apart onderdeel gewijd aan de strand- en duinlopen.
 

Voor sponsoren bestaat de mogelijk om als hoofdsponsor uw naam aan deze lopen te verbinden. Ook subsponsoring is mogelijk. Naamsvermelding vindt plaats op aankondigingborden, start/finishdoek, startnummers, vlaggen, en in persberichten. De naam van de sponsors wordt ook regelmatig door de speaker onder de aandacht van de lopers en het publiek gebracht.

Reclamebord langs de baan

Langs de atletiekbaan bestaat de mogelijkheid om een of meer enkel- of dubbelzijdige reclameborden te plaatsen. Niet alleen bij de al genoemde strand- en duinlopen zullen bezoeker uw bord zien, maar natuurlijk ook bij de baanwedstrijden die wij in het zomerseizoen van april t/m oktober organiseren. U kunt zelf een reclamebord aanleveren maar wij kunnen u ook in contact brengen met een reclamebureau waar wij prijsafspraken mee gemaakt hebben. Het reclamebord is/wordt uw eigendom.

AVC zorgt voor plaatsing en schoonhouden van het bord. Om de uitstraling en kwaliteit te borgen, hebben de reclameborden een standaard afmeting (305 x 65 cm) en uitvoering (6 mm trespa). De plaats langs de baan bepalen wij graag in goed overleg met u.

Adverteren op onze website

Onze website heeft jaarlijks circa 25.000 bezoekers. In een speciale kolom op de homepage kan een advertentie geplaatst worden die doorlinkt naar uw eigen website. De advertenties hebben een breedte van 200 pixels.

Sponsoring jeugd crossloop

Jaarlijks organiseren wij voor de KNAU crosscompetitie een jeugd crossloop waaraan ruim 500 atleten in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar deelnemen. Uiteraard komen daar veel ouders en familieleden naar kijken. Dit evenement vindt plaats op het mooie terrein van camping Bakkum n het duingebied tegenover onze atletiekbaan.

Voor sponsoren bestaat de mogelijk om als hoofdsponsor uw naam aan deze lopen te verbinden. Ook subsponsoring is mogelijk. Naamsvermelding vindt plaats op aankondigingborden, start/finishdoek, startnummers, vlaggen, en in persberichten. De naam van de sponsors wordt ook regelmatig door de speaker onder de aandacht van de lopers en het publiek gebracht.

Clinic

In samenspraak met u kunnen wij een clinic organiseren over loopsport, sport en voeding etc.. Dit is een combinatie van een lezing/workshop en praktijk (sportieve elementen op onze accommodatie) die wordt gegeven door professionals (sporters, trainers, artsen en fysiotherapeuten). Wij kunnen deze bijvoorbeeld organiseren voor uw medewerkers of relaties van uw bedrijf. In overleg met u bepalen wij of andere geïnteresseerden ook welkom zijn en kunnen daar de publiciteit dan op afstemmen.

Combinaties of wensen

Combinaties van de diverse reclame-uitingen en een combinatie van sponsoring van de diverse activiteiten is natuurlijk ook mogelijk. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf nog meer worden vergroot. Staat de door u gewenste sponsoring hier niet genoemd, neem dan gerust contact op om uw ideeën of wensen te bespreken.

Kosten en contact

Sponsoring is al mogelijk vanaf circa € 100,– per jaar zodat AVC voor iedere organisatie, groot of klein, de ideale partner is om uw naam te verbinden aan onze mooie, actieve vereniging.

Is uw belangstelling gewekt, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie. Wij gaan met u in gesprek om de optimale samenwerking te bespreken.

Sponsor aanvraag
 
*
*
Terug naar boven