Jurylid E.T.

AVC heeft samen met de atletiekverenigingen DEM en TRIAS een systeem voor elektronische tijdwaarneming (E.T.) van Timetronics aangeschaft. Dit systeem wordt gebruikt tijdens alle loopnummers van onze atletiekwedstrijden.

Inmiddels is de wedstrijdorganisatie van AVC ook weer op orde, zodat wij een aantal wedstrijden per jaar op onze mooie baan in Castricum kunnen organiseren. Er is door de 3 atletiekverenigingen behoorlijk geïnvesteerd in het E.T. systeem en in de voor de jury vereiste kennis. Momenteel zijn er 2 mensen beschikbaar voor de elektronische tijdwaarneming, en aangezien er voor elke wedstrijd minimaal 2 personen benodigd zijn, zoeken wij versterking voor onze E.T. pool naar ongeveer 4 mensen.
 

Taken:

 

Tijdsbesteding
 

Deze vrijwilligersfunctie kan flexibel worden ingedeeld en kost circa 6-8 uur per wedstrijd. Je kunt per datum aangeven of je beschikbaar bent. Je wordt ingewerkt door ervaren juryleden E.T. 

 

Meer informatie
 

Zou jij als E.T. vrijwilliger bij AVC willen helpen? Heb je interesse in techniek en sport? Ben je beschikbaar voor een paar wedstrijddagen per jaar, en verdere enkele dagdelen voor opleiding en training? Meld je dan aan bij Ronald Schram, rschram@avcastricum.nl of Oscar Wokke, o.wokke@quicknet.nl.

 

 

Terug naar boven