Nieuws

zondag 28 oktober: 1e Strand- en Duinloop van dit winterseizoen

26 oktober 2018 door Paula Vrolijk - de Vries
www.avcastricum.nl
Op zondag 28 oktober 2018 klinkt het startschot van een nieuw Strand- & Duinloopseizoen voor AV Castricum.

AV Castricum organiseert deze lopen al meer dan 50 jaar. Start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Castricum, aan de Zeeweg 4 in Castricum. Daarna volgen prachtige routes door de duinen en over het strand. 
 

AV Castricum organiseert opnieuw 4 Strand- & Duinlopen

Voor komend seizoen heeft AV Castricum weer vier wedstrijden op het programma staan. De eerste loop staat gepland op zondag 28 oktober. De andere lopen op 2 december, 6 januari en 3 februari. Bij elke wedstrijd zijn de korte afstanden de 2,3 km en 4,0 km.

Bij de wedstrijden van 28 oktober en 3 februari zijn de langere afstanden de 8,8 en de 12,4 km. Op 2 december en 6 januari zijn de langere afstanden de 10,5 en de 15 km.
 

De lopen zijn voor de volwassen lopers ideaal als voorbereiding voor de Kwart of Halve marathon van Egmond en of de Groet uit Schoorl Run. Van Team Distance Runners en TDR Jeugd zullen ruim 50 lopers aan de start staan van de 2,3 en 4 km. 

Aanvangstijden
De start van de korte afstanden (2,3 en 4 km) is om 10.15 uur, de start voor de andere afstanden is om 10.45 uur.

Kinderen

Voor kinderen zijn de Strand- en Duinlopen leuk om aan mee te doen. Ouders/verzorgers mogen op de 2,3 kilometer met hen meelopen, als zij zich ook inschrijven.

Inschrijving
Van te voren inschrijven voor de wedstrijden is aan te raden, dat kan tot en met de vrijdag (tot 24.00 uur) voorafgaand aan de loop via www.inschrijven.nl. Inschrijven op de dag zelf kan ook, tot een half uur voor de start, dat is alleen iets duurder.


Afstanden
De afstanden die op 28 oktober gelopen kunnen worden zijn: 2,3 km / 4 km / 8,8 km (wedstrijd) / 12,4 km.

Bijzondere prijzen

Strandpaviljoen Zeezicht heeft twee dinerbonnen van € 50,- beschikbaar gesteld voor de winnaars van de loop 8,8 km (wedstrijdafstand).

We lopen zondagochtend langs Strandpaviljoen Zeezicht, waar je heerlijk kunt genieten van de lekkere koffie, lunch of diner. Dus als je zondag supporters hebt, kunnen ze je daar aanmoedigen als je onderweg bent om de snelste afstand neer te zetten! De dinerbon is er voor de snelste heer en de snelste dame van de 8,8 km.


Inschrijven
Voor de Strand- en Duinloop kan vooringeschreven worden tot de vrijdagavond van het weekend waarin de Strand- en Duinloop plaatsvindt. Dat kan digitaal via www.inschrijven.nl
Inschrijven kan ook op de dag van de wedstrijd, in het clubhuis van AV Castricum, tot een half uur voor de start.

Filmpje
Filmmaker en AVC lid Anton Visser maakte tijdens de Strand- & duinloop van zondag 30 oktober 2016 een leuk filmpje van de start van de 2,3 km / 4 km loop.

Meer informatie over de Strand- en Duinlopen

 
www.avcastricum.nl
In het Heemskerkerduin wordt ieder jaar één van de leukste en meest ontspannen loopjes van de regio georganiseerd, de Kassencross.… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op vrijdag 1 september zijn de AVC-leden Sergio Felter en Inge de Jong getrouwd. Ze hadden al een geregistreerd partnerschap, maar… Meer >
 
www.avcastricum.nl
Op zondag 8 sept. 2019 organiseerde het bestuur van AV Castricum (Joop Beentjes, Iain Taylor, Ronald Schram, Paula Vrolijk en Margreet… Meer >
 
www.avcastricum.nl

Pupillenkamp - Wat een feest!

13 september 2019
We kijken terug op een geslaagd AVC-kamp. Hoe kan het ook anders? Maar liefst 67 enthousiaste deelnemertjes hadden er al tijden naar… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven